The Aebyss No. 467

Emir Saračević
The Aebyss No. 467
0 / The Aebyss No. 467
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Stigli smo do 467. izdanja emisije The Aebyss. U proteklim danima nove albume su objavili danski death metalci Illdisposed, zatim nam iz Grčke novi album šalju Suicidal Angels, Chris Barnes i Six Feet Under su nastavili sa Graveyard Classics albumima pa je tu četvrto izdanje posvećeno Judas Priestu i Iron Maidenu...slušaćemo i neke pjesme sa albuma bendova Lacuna Coil, Death Angel, Diamond Head, Mob Rules, Texas Hippie Coalition, Flotsam And Jetsam, Ihsahn, Katatonia, Destruction...predstavljamo vam novi singl benda Nervosa koji su najavili novi album za 4. juni, a posjetu Sarajevu zakazali za 1. juli...predstavljamo vam i finske viking metalce Brymir...a da ne zaboravimo, večeras vam puštamo i dvije pjesme koje su objavile domaće snage iz Goražda, Cacafuego

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije