The Aebyss No. 456: Metaldays 2016 skoro rasprodan!

Radiosarajevo.ba
The Aebyss No. 456: Metaldays 2016 skoro rasprodan!

Još jedan utorak je tu i spremamo se za novo izdanje emisije The Aebyss koja starta u 21:05 h. Večeras najavljujemo festival MetalDays uz informaciju da je ostalo još manje od 2000 ulaznica za koje organizatori smatraju da će se prodati, najdalje do kraja aprila. Ove godine, MetalDays će se održati u periodu od 24. do 30. jula na standardnoj lokaciju u mjestu Tolmin u Sloveniji. 

Pored najave festivala i slušanja nekih od učesnika, večeras slušamo i nova izdanja bendova Silent Kingdom, Killswitch Engage, Sinbreed, Anvil, Protector, Myrath, Omnium Gatherum i druge.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je i nova anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije