RBMA Radio Show - Ryan Hemsworth

Radiosarajevo.ba
RBMA Radio Show - Ryan Hemsworth
Radiosarajevo.ba / Ryan Hemsworth
U večerašnjem RBMA Radio Showu slušate snimak nastupa Ryana Hemswortha iz Pariza, snimljen u oktobru 2016.

Ryan Hemsworth je muzički producent i DJ koji dolazi iz Halifaxa, Canada. Ovaj mladi producent je karijeru počeo prije 6-7 godina kada je skrenu pažnju na sebe izvrstnom produkcijom. Iako ima tek 26 godina iza sebe ima izdata 3 albuma, 10-ak EP-jeva i oko 20 remixa. Sa izlazkom njegovog prvog solo albuma "Guilts Trip" 2013. god. njegova je karijera krenula uzlaznom putanjom, a 2014. god. je dobio Juno Award za najbolji elektronski album godine.

Pored sjajnih kritika publike, nisu izostale ni reakcije kolega, pa je tako ostvario i saradnje sa Lana Del Ray, Sole, Shady Blaze, Quadron, itd. Na to sve je izdao i 2 mixtape-a, od toga jedan za cijenjeni FACT magazin. Uz ovakav tempo, jedno je sigurno - Ryanovo vrijeme tek dolazi !

U večerašnjih 60 minta slušate njegov nastup koji perfektno reflektuje njegov stil i njegovu produkciju. Pa ćete tako poslušati široku paletu beatova i pravaca, al potpuno orijentiranu ka plesnom podiju !

Tune in - utorak, 14.2., od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz

Live stream na http://www.radiosarajevo.ba/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije