RBMA Radio Show - Juliana Huxtable

Radiosarajevo.ba
RBMA Radio Show - Juliana Huxtable
RBMA Radio Show / Juliana Huxtable
U večerašnjem Red Bull Radio showu slušate još jedan svjež snimak sa klubske scene New Yorka. Ovaj put slušate set djevojke pod imenom Juliana Huxtable.

Juliana Huxtable je DJ, model i vizuelni umjetnik koja dolazi iz New Yorka, USA. Na lokalnoj sceni se nametnula kroz svoju klubsku večer "Shock Value", na kojoj osim muzike izlaže i svoje umjetnine, i svaki put enterijer uredi u skladu sa izloženim radovima. Veoma je uspješna vizuelna umjetnica, sa izložbama u MoMa & New Museum u NYC, koja su joj otvorila vrata ka svjetskim galerijama i destinacijama. Također je već godinama uspješan model, radeći za brandove kao što su - DKNY, Kenzo, Eckhaus Latta, Chromat, itd.

U večerašnjih 60 minuta slušate snimak njenog nastupa iz maja mjeseca, iz kluba Sugarhill u New Yorku. Njen stil je teško opisati, s obzirom da se kreće od pop semplova i RnB-ja, do masnih basova i beatova, od organske do elektronske muzike.

Tune in - Od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije