RBMA Radio Show - FXWRK

RBMA Radio Show
RBMA Radio Show - FXWRK
RBMA Radio Show / FXWRK
U večerašnjem Red Bull Radio showu slušate snimak nastupa FXWRK, snimljen u New Yorku, u Maju 2017.

FXWRK, pravog imena Coral Foxworth, je DJ i muzička producentica koja dolazi iz New Yorka. Dio je KUNQ kolektiva i direktorica globalne muzičke platforme "Sister". Ova mlada producentica je od 2013. god. izdala 3 EP-ja i nekolicinu kolaboracija - sa Cakes Da Killa, BBymutha, JX Cannon, Lex Lu, itd.

Svojim jedinstvenim zvukom je pobrala sjajne kritike i reakcije širom planete, a njen EP iz 2015. koji je uradila sa Kilbourne, pod nazivom "Bang / I Cant Escape" je te godine uvršten u "The best club tracks" od strane čuvenog Fact magazina. Njenu muziku i setove ste mogli naci u izdanjima Fact Magazina, Resident Advisor, The Fader, Time Out NYC, itd. U ljeto 2017. izdaje svoj novi EP.

U večerašnjem izdanju slušate snimak njenog nastupa sa njujorške klubske večeri Bed-Stuy Function, vrhunski mix različitih pravaca, od starih motown & rnb hitova, preko starog hiphopa, trapa, house-a pa sve do futuristic bass & soula. Ova djevojka jednostavno svaki dancefloor dovede do usijanja.

Tune in - Od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz
Live stream na http://www.radiosarajevo.ba/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije