Radio Italia: Ne propustite posljednju emisiju ove sezone

0
Radiosarajevo.ba
Radio Italia: Ne propustite posljednju emisiju ove sezone
Facebook / Radio Italia live

Emisija Radio Italia emitira se u suradnji s Ambasadom Republike Italije u BiH u tri sedmična termina: srijedom u 12,10 i 17,00 i subotom u 16,00.

Ovo nam je i posljednja emisija u sezoni, nakon koje slijedi ljetna pauza do septembra. No, prije nje, šetamo još jednom po prelijepoj Italji, pričamo o razvoju turizma u ovoj zemlji, te se sjećamo Rimskog Carstva u sklopu naše priče o istoriji Italije. Najavljujemo i neke od svjetskih muzičkih zvijezda koje će ovog ljeta nastupiti u Italiji.

Narednog četvrtka, 27. juna održaće se najveći besplatni koncert ove godine u Italiji, RADIO ITALIA LIVE – IL CONCERTO, ovaj put u Napulju, a svi umjetnici će nastupiti uživo uz pratnju Radio Italia Live Orchestra pod dirigentskom palicom maestra Bruna Santorija.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Serija obmana prepodobnog Josifa

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Serija obmana prepodobnog Josifa

I vi ćete moći to vidjeti putem u audio/video prijenosa na radioitalia.it. Nastupaju: Alessandra Amoroso, Annalisa, Biagio Antonacci, Articolo 31, Elodie, Francesco Gabbani, Irama, Angelina Mango, i Ricchi e Poveri, Rocco Hunt, Rose Villain i Tananai.

Na playlisti su ovaj put: Elisa, Nina Zilli, Giusy Ferreri, Mina & Celentano, Claudio Baglioni, i Andrea Bocelli & Eros Ramazzotti.

Voditelj je Faruk Čaluk, a producent Dino Ćatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije