Radio Italia: Bajraktari iz Arezza i La Pelosa

0
Radiosarajevo.ba
Radio Italia: Bajraktari iz Arezza i La Pelosa
Facebook / Plaža La Pelosa, Sardinija

Emisija Radio Italia emitira se u suradnji s Ambasadom Republike Italije u BiH u tri sedmična termina: srijedom u 12,10 i 17,00 i subotom u 16,00.

U novom izdanju i dalje istražujemo sjever Sardinije, koji je po nekima jedno od tri najljepša mjesta za ljetovanje u Italiji. Konkretno, posjetićemo plažu La Pelosa u Stintinu. Pješčano, bijelo i plitko morsko dno čini je jednom od najljepših i najfascinantnijih plaža ne samo na Sardiniji, već i u cijeloj Evropi: pravi dragulj prirode. Za ljubitelje prirode i u dobroj fizičkoj formi, moguće je i doplivati do otoka Piana, koji se nalazi oko 500m ispred plaže La Pelosa, što pruža jedinstvenu priliku za kratak izlet i divljenje flori i lokalnoj fauni.

A za slušaoce u Mostaru preporuka da danas (05.06.2024.) - ne propustite spektakularne bajraktare iz Arezza! Ovogodišnja povorka kreće sa Španskog trga, a glavni spektakl desit će se na na Trgu hrvatskih velikana u 17.30. Svi vi koji se sjećate kako je to bilo prošle godine u Sarajevu, znate o čemu govorimo. Dakle spektakl koji se ne treba propustiti. 

Ekskluzivni snimci | Akcija "Omerta": Pogledajte kako specijalci i službenici FUP-a vrše pretres

Ekskluzivni snimci | Akcija "Omerta": Pogledajte kako specijalci i službenici FUP-a vrše pretres

Od muzike u emisiji slušamo novije pjesme, tenutno jako popularne u Italiji.

Na playlisti su ovaj put: Mr.Rain ft. CLARA, Tananai, Francesco Gabbani, Marco Mengoni, Neffa, i The Kolors.

Voditelj je Faruk Čaluk, a producent Dino Ćatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije