The Weeknd - Take My Breath

0
Radiosarajevo.ba
 The Weeknd - Take My Breath
0 / The Weeknd

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana stare i početkom nove godine, podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Kanadski hitmejker The Weeknd je tokom 2021. godine održavao popularnost sa čak sedam singlova objavljenih tokom godine. Gotovo sve pjesme su urađene sa drugim muzičarima i objavljene na različitim izdanjima a augustovski singl je izuzetak. Take My Breath je prvi predstavnik novog, petog studijskog albuma Dawn FM koji je predstavljen danas 7. januara 2022. godine.

Kritika je pjesmu opisala kao psychedelic disco i synth-pop numeru sa synth rifom koji nam je poznat iz I Feel Love hita iz 1977. godine, a koji potpisuje Donna Summer. Produkcija podsjeća na onu iz 80-ih godina, a djelo je većeg tima u kojem su The Weeknd, Max Martin, Oscar Holter i Ahmad Balshe.

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije