DREAMERS, Big Boi & Upsahl - Palm Reader

0
Radiosarajevo.ba
DREAMERS, Big Boi & Upsahl - Palm Reader
FOTO: Facebook / Dreamers

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana stare i početkom nove godine, podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Današnja RSA Singl premijera vas podsjeća na američki pop rock trio iz New Yorka, DREAMERS. Nakon sedam godina postojanja, trio je do sada objavio dva studijska albuma, nekolicinu EP-eva i trinaest zvaničnih singlova. Posljednji je nazvan Palm Reader, a urađen je sa 46-godišnjim reperom, kompozitorom i glumcem Big Boijem iz projekta Outcast i 22-godišnjom američkom R&B kompozitoricom Upsahl.

Nick Wold, lider DREAMERSa je inače veliki fan Outcasta od ranih 2000-tih, pa je Big Boieva uključenost u ovaj projekat izgledala kao ispunjenje sna za njega i njegove kolege. Pjesma je zvanično objavljena 19. marta 2021. godine, a istoimeni EP sa pet pjesama je izašao 5. marta 2021. godine.



[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/rusija-uputila-poruku-poljskoj-zelite-nuklearno-oruzje-na-svom-teritoriju-dobro-gadat-cemo-ga/543043?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije