Joy Crookes - When You Were Mine

0
Radiosarajevo.ba
Joy Crookes - When You Were Mine
0 / Joy Crookes

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana stare i početkom nove godine, podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Joy Elizabeth Akther Crookes je 22-godišnja kantautorica iz Južnog Londona koja veliki dio svog identiteta i životnih detalja otkriva u pjesmama. Do danas je objavila nekoliko EP-eva a 15-og oktobra je, putem Insanity Records, predstavila prvi puni studijski LP nazvan Skin.

Ovo je autobiografsko dijelo koje pokriva mnoge teme, od usputnog seksa do generacijske traume, zloupotrebe položaja i mentalnog zdravlja“ – kaže između ostalog Joy Crookes, komentarišući prvo LP izdanje koje kritika opisuje kao moderni soul, sa elementima R&B-a, jazz-a, pop-a i trip-hop-a.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

When You Were Mine je predstavljen 25. augusta 2021. godine, ujedno je treći od četiri singla za koji Crookes kaže da je "pjesma koja govori o njenoj prvoj ljubavi koja je završila tako što je on nakon prekida našao ljubav u drugom muškarcu. Govori o prihvatanju njihove ljubavi ali i želje za vlastitu ljubav!“


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije