Coldplay x BTS - My Universe

0
Radiosarajevo.ba
Coldplay x BTS - My Universe
FOTO: Facebook / Coldplay & BTS
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2021. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

My Universe je također jedna od pjesma koje su obilježile 2021. godinu. Autori su već frtalj vijeka prisutni britanski sastav Coldplay a južnokorejski gosti su ipak dosta mlađi boy bend BTS. Kombinacija dva, možda i najpopularnija benda na planeti, rezultirala je tekstom na engleskom i korejskom jeziku, slaveći mala životna čuda. Chris Martin je u septembru najavio singl sa videom na jednoj društvenoj mreži, na kojem se vidi Chris u društvu sa članovima BTS-a kako prije snimanja pokušavaju harmonizirati vokale na refrenu.

Očekivano, obzirom na kombinaciju velikih tržišta, pjesma je privukla veliku pažnju te je samo na YouTube servisu pregledana/preslušana više od 140 miliona puta. To je nekoliko puta više nego njihova glavna uzdanica, prvi singl Higher Power. Pjesma My Universe dolazi sa dugo očekivanog devetog studijskog albuma Music of the Spheres koji su Coldplay predstavili 15. oktobra 2021. godine.


Lagumdžija pisao zvaničnicima UN-a: Predsjedništvo BiH ne može se upuštati u rasprave o Srebrenici

Lagumdžija pisao zvaničnicima UN-a: Predsjedništvo BiH ne može se upuštati u rasprave o Srebrenici

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije