Tems - Crazy Tings

0
Radiosarajevo.ba
Tems - Crazy Tings
FOTO: Facebook / Tems
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Temilade Openiyi je nigerijska pjevačica koja je mnogo poznatija kao Tems. Ova 26-godišnjakinja je tokom ove godine dva puta boravila na Billboard Top 100 i to sa pjesmama Fountains ft. Drake i Essence ft. Wizkid. Posljednja je zaradila nekoliko nagrada i Grammy nominaciju, a popularnosti je doprinjeo i remix urađen sa Justinom Bieberom. Billboard ju je postavio na prvo mjesto Next Big Sound liste kao i na peto mjesto Emerging Artist ljestvice.

Djevojka iz Lagosa je u septembru 2020. godine predstavila EP For Broken Ears a u istom mjesecu ove godine i drugi EP If Orange Was a Place. Treba napomenuti da je Tems sa 11 miliona preslušavanja mjesečno, samo na Spotifyu, postala najslušanija afrička muzičarka i prva koja je uspjela ostvariti takav rezultat. Aktuelni singl i pjesma broj jedan sa If Orange Was a Place EP-a, koji je producirao GuiltyBeatz, je numera Crazy Tings.


[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/borenovic-odgovorio-dodiku-i-snsd-u-prestanite-kukati-jadnim-prevarama-se-sluzite/546207?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije