Ed Sheeran - Bad Habits

0
Radiosarajevo.ba
Ed Sheeran - Bad Habits
Foto: Twitter / Ed Sheeran

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2021. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Nakon dvogodišnje pauze, Ed Sheeran se u 2021. godini vratio sa junskim singlom Bad Habits. Velika engleska zvijezda je u protekloj deceniji objavljivala pjesme koje su nosile prepoznatljiv zvuk, a autori su nerijetko bili česti saradnici Fred Gibson i gitarista sastava Snow Patrol, Johnny McDaid.

Singl Bad Habits, ekstremno komercijalna pop pjesma, donosi mnogo više klavijatura i klasični elektronski ravni ritam uz prepoznatljivu gitaru koja se i dalje nalazi ali mnogo dublje u miksu. Nakon 2019. godine i No.6 Collaborations Project-a, te jednog singla iz 2020. godine, 30-godišnjak je 25. juna objavio pjesmu za koju ga optužuju da je zvučno i estetski pokrao kanadsku zvijezdu The Weeknda. Bad Habits je jedan od tri singla sa njegovog petog studijskog albuma = (equals) koji je objavljen 25. oktobra 2021. godine.

[related]https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/slavlje-na-kosevu-sarajevo-pobjedom-osiguralo-plasman-u-europu/544968?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije