Harry Styles - Treat People With Kindness

0
Radiosarajevo.ba
Harry Styles - Treat People With Kindness
Foto: Twitter / Harry Styles

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2021. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Harry Edward Styles je engleski pjevač, kompozitor i glumac koji je muzičku karijeru počeo 2010. godine u britanskom The X Factoru. Nakon rane eliminacije, ovaj talentovani 26-godišnjak je vraćen, ali kao dio sastava One Direction koji je kasnije postao jedan od najprodavanijih bendova svih vremena.

Prvi solo album Harry Styles je objavio 2017. godine, a drugi Fine Line na kraju 2019. godine (13. decembar). Šesti singl sa najprodavanijeg britanskog albuma u prvoj sedmici nakon objavljivanja, je pjesma 
Treat People With Kindness. Pjesma je objavljena prvog dana 2021. godine, inspiracija je bio jedan od novinskih intervjua Davida Bowiea a producent je amerikanac Greg Penny.

Skraćenica TPWK se često mogla vidjeti na šarolikom promotivnom materijalu Harrya Stylesa i svojevrsna je mantra koju koristi jako često i na društvenim mrežama. U vrlo zanimljivom crno-bijelom “oldschool“ video spotu, kao gošća se pojavljuje zvijezda britanske serije crne komedije Flebag, autorica i glavna glumica Phoebe Waller-Bridge. Na MTV Video Music Awards 2021. godine video je nagrađen u kategoriji Najbolja Koreografija.


[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/lokalne-teme/u-opcoj-bolnici-otvorene-najsavremenije-operacione-sale-za-abdominalnu-hirurgiju-i-ginekologiju/544878?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije