Bruno Mars, Anderson .Paak (Silk Sonic) - Leave The Door Open

0
Radiosarajevo.ba
Bruno Mars, Anderson .Paak (Silk Sonic) - Leave The Door Open
Official web site / Bruno Mars

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2021. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Bruno Mars i Anderson .Paak ujedinjeni u, još uvijek relativno novom, projektu Silk Sonic, predstavili su se javnosti sa pjesmom Leave The Door Open. Duo je u petak (05.03.2021) predstavio prvi singl nakon što su tada uzburkali muzičku javnost objavom da će pjesma biti dijelom punog studijskog LP-a koji su nazvali An Evening With Silk Sonic. U stilu laganih ljubavnih pjesama 60-ih i 70-ih godina, produkciju su oblikovali Mars, D'Mile i Brody Brown a pjesmu je napisao Anderson Paak.

Mars i Anderson su 2017. godine proveli mnogo vremena na Marsovoj turneji 24K Magic a rad na zajedničkom materijalu je, u tajnosti, krenuo odmah nakon, tačnije od Andersonovog 25-og rođendana. U konkurenciji za ime projekta bili su RoboCop Funk, The Conquistadors, The Atlanitic Stars, Lava Lamps itd, ali na kraju su se odlučili za Silk Sonic.

Teška saobraćajna nesreća u Mostaru, povrijeđene najmanje dvije osobe

Teška saobraćajna nesreća u Mostaru, povrijeđene najmanje dvije osobe

Od marta do danas su, u gotovo pravilnim razmacima, objavili još dva singla Skate (30.07.) i Smokin Out the Window (05.11.) a album sa devet pjesama je promoviran 12.11.2021. godine.

Mnogobrojne nagrade i nominacije za najveća odličja muzičke mašinerije su potvrda da je singl Leave The Door Open jedan od najboljih koje je 2021. godina iznjedrila.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije