Imagine Dragons - Bones

0
Radiosarajevo.ba
Imagine Dragons - Bones
Facebook / Imagine Dragons

Posljednjih dana 2022. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Imagine Dragons su 11. marta 2022. godine objavili singl nazvan Bones. Ekipa iz Las Vegasa, koja je do tada sklopila pet studijskih albuma, je napisala pjesmu a produkciju su potpisali šveđani Mattman & Robin.

Krhkost i konačnost života je tema konstantne opsesije predvodnika benda Dana Raynoldsa koji između ostalog kaže - “Uvijek sam u potrazi za nekim dokazom koji će me ubijediti da postoji još nešto, da je život vječan u nekom obliku.“

Nevrijeme koje Bosna i Hercegovina ne pamti: Pogledajte kako je izgledao jučerašnji "monsun"

Nevrijeme koje Bosna i Hercegovina ne pamti: Pogledajte kako je izgledao jučerašnji "monsun"

Nakon prošlogodišnjeg albuma Mercury – Act 1 (3. septembar 2021. godine), koji je producirao Rick RubinImagine Dragons su sa ovom pjesmom tada najavili i drugi dio albuma, ukupno šesti, Mercury – Act 2 koji je predstavljen 1. jula 2022. godine.

Pop rock kvartet iz Nevade koji funkcioniše već deceniju i po je do sada prodao više od 75 miliona izdanja i  to je granica koju su uspjeli preći da bi se smatrali jednim od najprodavanijih muzičkih sastava na svijetu.    

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije