Vozač gradonačelnika Teslića nasrnuo na građanina

4
Radiosarajevo.ba
Vozač gradonačelnika Teslića nasrnuo na građanina
Foto: Screenshot/Dragan Babić-Facebook / Vozač gradonačelnika Teslića napadao građanina

Dragan Babić, iz Teslića jutros je na društevnoj mreži Facebook objavio video na kojem se vidi kako ga fizički napada vozač načelnika općine Milana Miličevića.

Babić je počeo snimati live ispred Općine Teslić jer ga je, kako kaže, zanimalo zašto nema live prijenosa Skupštine općine.

Potom je prišao automobilu kojeg koristi načelnik Miličević. Iz Audija je ubrzo, s mjesta na kojem sjedi vozač, istrčao čovjek i, kako se vidi, nasrnuo na Babića.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Babić je kazao da ga je vozač oborio s leđa i da su se njih dvojica hrvala na travnjaku.

U Opštinskoj upravi potvrđuju da je došlo do incidenta.

"Jutros u sedam časova Dragan Babić je ponovo ispred zgrade Opštinske uprave Teslić provocirao i maltretirao zaposlene u ovoj ustanovi. Tom prilikom došlo je do incidenta prilikom kojeg je Dragan Babić nanio tjelesne povrede radniku Opštinske uprave Savi Cvijanoviću, kojeg je udario i napravio posjekotinu na licu štapom za selfi", kaže Vanja Pjakanović, šef Odsjeka za građanska pitanja i odnose sa javnošću.

Sve to nije prošlo ni bez intervencije teslićke policije. Odmah po prijavi, izašli su na teren.

"Policijski sluzbenici su odmah izasli na lice mjesta i utvrdili da je došlo, najvjerovatnije, do fizičkog sukoba u kojem su zadobijene tjelesne povrede kod oba lica. Lica su upućena u Dom zdravlja Teslić, a potom prostorije opštine bolnice u Doboju", ističe Slaviša Vuković, zamjenik komandira PS Teslić, prenosi atvbl.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije