Elon Musk i Mark Zuckerberg se 'pojavili' na dočeku Nove godine: 'Obnavljamo proizvodnju Golfa 2'

0
Radiosarajevo.ba
Elon Musk i Mark Zuckerberg se 'pojavili' na dočeku Nove godine: 'Obnavljamo proizvodnju Golfa 2'
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Javni doček Nove godine u Sarajevu

Na javnom dočeku Nove godine u Sarajevu se, pored voditelja programa Zenita Đozića i Aide Bukve te bendova koji su nastupali, pojavilo i nekoliko gostiju, koristeći čari, kako se pretpostavlja, umjetne inteligencije.

Tako su Sarajlije čule poruke Josipa Broza Tita, Ursule von der Leyen, ali i tehnoloških 'teškaša' Elona Muska i Marka Zuckerberga.

Zenit Đozić je njihovu poruku najavio obećavajući 'velike investicije' u Bosni i Hercegovini, a prvi je progovorio Musk, koji se zahvalio 'Sarajlijama za mahalanje na njegovoj društvenoj mreži X'

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

"U ovoj novoj godini planiram veliku investiciju u Vogošći. Obnavljamo proizvodnju Golfa 'dvojke', ovaj put na električni pogon", 'rekao' je Musk. 

Ubrzo je 'uzvratio' Zuckerberg, koji je također 'zahvalio Sarajlijama na mahalanju na njegovoj društvenoj mreži Facebook'. 

"Zato sam odlučio da investiram u FK Sarajevo", 'rekao' je Zuckerberg, pa je zbog toga 'izbila svađa'. 

"Nemaš ti tih para koliko FK Sarajevo može progutati. Ako ćeš ti uložiti u Sarajevo, evo vi ste mi svjedoci, ja ću duplo toliko u FK Željezničar. Idemo u Superligu", 'odgovorio' je Musk. 

Dvojac je 'razmijenio' nekoliko uvreda, a cijeli video možete pogledati ovdje: 

@jumblefun1

šta je ti košpicaru glavatiiii 🤣😆🤣 #jumblefun1 #stasefuras #fypzatebe #opabalkan #sarajevo #bosna_i_hercegovina #tlnforyou #nadrealistiforyou #nadrealityforyou #fyp #foryou

♬ Double Super Liga - 🇧🇦 Mama Maja 🇺🇸

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije