Hit video: Na dočeku Nove godine u Sarajevu bio je i drug Tito, poslušajte šta je rekao

7
Radiosarajevo.ba
Hit video: Na dočeku Nove godine u Sarajevu bio je i drug Tito, poslušajte šta je rekao
Foto: Kolaž / Drug Tito u Sarajevu

Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, za novogodišnju noć bio je muzički centar Balkana. Brojne Sarajke, Sarajlije i turisti prelijepu noć iskoristili su za doček Nove godine na otvorenom.

Iz glavnog grada BiH su otišli prekrasni snimci, Laka i Lela, Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka oduševili su prisutne.

Slike ispred Vječne vatre i skoro 30.000 turista su obišle svijet.

Emir Hadžihafizbegović: "Nikada Bošnjaci neće reći da su Srbi genocidan narod!"

Emir Hadžihafizbegović: "Nikada Bošnjaci neće reći da su Srbi genocidan narod!"

Novogodišnji program vodili su Zenit Đozić i Aida Bukva, dvojac je tokom noći 'razgovarao' i s drugom Titom, a publika je bila oduševljena.

Bivši predsjednik Jugoslavije i vođa KPJ Josip Broz Tito se na zanimljiv način 'obratio' sarajevskoj publici u novogodišnjoj noći, a pretpostavlja se da je poruka generirana uz pomoć umjetne inteligencije.

Tito je ispričao anegdotu s dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sophia Loren i Elizabeth Taylor poslali poznatog holivudskog glumca Richarda Burtona koji je igrao Tita u filmu Bitka na Sutjesci 'po ćevape'.

@neira.placo Maršal Josip Broz Tito se pridružio na dočeku u Sarajevu #jugoslavija #yugoslavia #sarajevo #bosnia #hrvatska #serbia #jugo #juga #exyu #balkan #balkantiktok #balkantok #balkangirl #bosniangirl #balkanmusic #foryou #fyp #foryoupage #ztb #zatebe ♬ Originalton - Neira Plaćo

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Najnovije