Sejo Sexon na dočeku Nove godine poslao snažnu poruku: "Da ne misli Palestina da nismo uz njih"

5
Radiosarajevo.ba
Sejo Sexon na dočeku Nove godine poslao snažnu poruku: "Da ne misli Palestina da nismo uz njih"
Foto: Printscreen / Sejo Sexon na dočeku Nove godine

Jedan od bendova uz koji su Sarajlije dočekale Novu 2024. godinu je Zabranjeno pušenje, a frontmen benda Davor Sučić alias Sejo Sexon je na javnom dočeku imao poruku podrške za Palestinu.

Sexon je na bini ispred Vječne vatre kazao da "kada bi svijet imao više ovakvih mjesta, bilo bi i manje Palestina".

"Zato vas molim da svi upalimo mobitel, upaljač, svijeću, šta god imamo - za Palestinu. Da ne misli Palestina da nismo uz njih jer se radujemo. Radujemo se za njih, radošću se borimo protiv ovakvog crnog svijeta - pjesmama, filmovima. S tim smo se borili i onda i sada", kazao je Sexon.

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Podsjetimo, Sarajlije i goste glavnog grada su u najluđoj noći zabavlja čak četiri benda i to Laka, Bombaj Štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena Jabuka.

@insidebosnia

Sarajlije su Novu godinu dočekale uz Zabranjeno pušenje, a frontmen benda Sejo Sexon je tokom koncerta pozvao sve prisutne da upale svjetla za Palestinu. "Upalimo svjetla za Palestinu, da ne misli Palestina da nismo uz njih zato što se radujemo. Radošću se borimo protiv crnog svijeta. Sarajevo se bori i kad pjeva", poručio je Sejo Sexon. 🎥 FederalnaTV Follow @insidebosnia for more!🔥 Follow @insidebosnia for more!🔥 Follow @insidebosnia for more!🔥 #insidebosnia #sarajevo #novagodina #zabranjenopusenje #sejosexon #discoverbosnia #ljepotebosne #ovojebosna #ovojebih #bihy #bosniaandherzegovina #nature #ig_bosnia #ig_bosnia_herzegovina #visitbosnia

♬ original sound - Inside Bosnia

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije