Sarajevo / Besplatna radionica na Business Academy: Naučite najbolje liderske vještine

01. 06. 2018. u 14:19:00 Promotivni tekst

Shares: 0


U subotu, 2. juna, od 11 sati u Sarajevu na Business Academy održat će se izuzetno zanimljiva radionica „Using Leadership Strategies Like a Pro”, na kojoj ćete saznati kako da primijenite strategije uspješnih lidera. Ovu veoma interesantnu radionicu, u organizaciji Centra za razvoj karijere, možete pratiti besplatno.

Prijavite se putem ovog linka.

Saznajte šta lidere čini tako uspješnim

Liderstvo je nešto što se konstantno razvija tokom vremena, kroz neprestanu zainteresiranost lidera za usavršavanjem, učenjem, čitanjem i mentorskom podrškom. Dobar lider je najvažniji preduvjet za posvećen i produktivan tim. Na radionici ćete saznati na koji način lideri trebaju kreirati radno okruženje kako bi zaposleni mogli da ostvare maksimum svojih potencijala.

Predavanje možete da pratite potpuno besplatno online, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Iskoristite maksimalno svoje potencijale

Na radionici ćete naučiti o važnost liderskih vještina, a dobit ćete i priliku da procijenite da li se dobar lider rađa ili postaje, te da usvojite ili unaprijedite neke od liderskih vještina. Na radionici ćete imati priliku da saznate:

● Kako dobar lider može da motivira zaposlene kroz materijalne i nematerijalne benefite?
● Kako dobar lider upravlja svojim emocijama?
● Kako dobar lider upravlja stresom?

Iskustvo profesionalaca

Radionicu će voditi iskusni edukatori iz Centra za stres menadžment StressLess, koji je osnovan s ciljem kreiranja edukativnih programa i konsultantskih usluga iz oblasti unapređenja profesionalnih i ličnih vještina kada je riječ o motivaciji, posvećenosti, produktivnosti i stres menadžmentu.

StressLess vjeruje u zdravu organizacionu kulturu i unapređenje ličnih i profesionalnih vještina zaposlenih u cilju ostvarenja maksimuma njihovih potencijala i konkurentnosti na tržištu rada.

Za ovaj odličan trening StressLess tim u periodu juna i jula ima posebnu ponudu za kompanije s 20% popusta na regularne cijene.

Nela Marinković

MA Nela Marinković je osnivačica i edukatorica Centra za stres menadžment StressLess. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Banjoj Luci, gdje je trenutno i angažirana kao asistent. Pored formalnog obrazovanja, edukatorica je kognitivno-bihevioralne psihoterapije i radi kao psihoterapeut pod supervizijom. Iza nje je niz treninga i edukacija na kojima je bila učesnica i edukatorica. S timom je nekoliko puta nagrađivana za StressLess ideju.

Una Kasagić

Una Kasagić je master psihologije, osnivač i edukator Centra za stres menadžment StressLess. Bachelor i master studije je završila na Filozofskom fakultetu u Banjoj Luci, a boravkom u SAD stekla je dodatne i unaprijedila postojeće vještine iz oblasti internacionalne komunikacije i adaptacije na multikulturalno okruženje.

Jana Tanasić

Jana Tanasić je jedna od osnivačica i edukatorica konsultantske agencije StressLess. Studirala je psihologiju na Univerzitetu u Banjoj Luci i International Psychoanalytic University u Berlinu, te je stekla zvanje – master psihologije. Kreirala je i vodila niz treninga za razvoj ličnih vještina zaposlenih u IT kompanijama, te je bila predavač na nekoliko meet-up-a.

Prijavite se i saznajte kako da postanete lider – besplatno!

Broj mjesta za besplatne radionice u Sarajevu je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite radionicu besplatno. Ukoliko propustite radionicu u Sarajevu, prijavite se već naredne subote, 9. juna, u Banjoj Luci.

NEMA KOMENTARA