ITEP poklanja popust do 45 posto za upis na najsavremenije studijske programe

Promotivni tekst
ITEP poklanja popust do 45 posto za upis na najsavremenije studijske programe
ITEP visoka škola u ovoj nedjelji proslavlja svoj Dan škole i tim povodom poklanja posebne pogodnosti za upis na najsavremenije studijske programe u BiH.

Svi koji se prijave do 1. juna ostvaruju popust do 45% na studije koje vas pripremaju za uspješnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomije.

Broj slobodnih mjesta za prijave u toku ove akcije je strogo ograničen. Zato reagujte na vrijeme i obezbijedite sebi obrazovanje koje će vam omogućiti siguran posao i odličnu zaradu.

Studijski programi koji vas pripremaju za najisplativija zanimanja

Studijski programi ITEP visoke škole fokusirani su na sticanje primjenljivih i trenutno najtraženijih vještina na tržištu. To znači da ćete tokom studija steći upravo ona znanja koja će vam omogućiti da brzo pronađete odlično plaćen posao u struci.

Studiranjem na programu Računarske i informacione tehnologije pripremićete se za projektovanje, kreiranje i implementaciju najmodernijih programa. Drugim riječima, steći ćete najsavremeniju informatičku pismenost, koja će predstavljati vašu ulaznicu za uspješnu karijeru programera, IT menadžera, softverskog inženjera…

S druge strane, ukoliko se odlučite za studiranje po programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo, očekuje vas obrazovanje koje će vam pružiti širok spektar mogućnosti za odlično plaćen posao u različitim oblastima. Naučićete da razvijate finansijske i investicione planove, da vodite kompletan ciklus razvoja preduzeća, primjenjujete potrebne tehnologije i istraživanja, kreirate akcione strategije, prognozirate ekonomska dešavanja, dijelite korisne savjete i još mnogo toga.

Studirajte po najmodernijim svjetskim standardima

Da biste stekli najperspektivnija znanja današnjice, važno je da studirate po najmodernijim svjetskim standardima. Iz tog razloga, predavanja se održavaju u računarskim laboratorijama sa pratećom opremom posljednje generacije.

itep_dan_skole_promo2.jpg - undefined

Uz to, tokom studija na raspolaganju su vam različiti vidovi korisnog edukativnog softvera, koji će vam omogućiti efikasnije učenje, kao i Android aplikacija ITEP visoke škole, koja vam olakšava praćenje nastave sa bilo kog mjesta i komunikaciju sa kolegama i profesorima.

Praksa, diploma i pomoć prilikom zapošljavanja

U zavisnosti od odabranog smjera, po završetku studija dobijate zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike ili diplomiranog ekonomiste. Međutim, da biste odmah nakon studija pronašli posao u struci, pored najsavremenijih vještina i priznate diplome, neophodno je da imate i iskustvo u radu na realnim projektima u struci. Upravo iz tog razloga ITEP vam kroz LINK Apprentice Program pruža priliku da kroz praksu već tokom studija steknete prva radna iskustva u velikim kompanijama. Osim toga, tu je i Centar za razvoj karijere, koji vam omogućava da se povežete sa poslodavcima i izdvojite iz konkurencije kako bi što prije započeli isplativu karijeru.

Započnite studije po najpovoljnijim uslovima

Ne zaboravite da akcija za Dan škole na ITEP-u traje samo do petka, 1. juna. Ako vidite sebe u oblasti IT-ja ili ekonomije i preduzetništva, iskoristite do 45% popusta za upis i izaberite jedan od dva najisplativija studijska programa u BiH.

Broj slobodnih mjesta za upis po akcijskoj ponudi je ograničen, posjetite ovu stranicu i prijavite se što prije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije