! / Službeno vozilo ministra Čampare divljalo po cesti: Ko je bio za upravljačem?

19. 07. 2020. u 17:02:00 E. M.

Shares: 163

Službeno vozilo marke Volkswagen Passat, koji je jučer snimljeno kako "divlja" po cesti M-17, na dionici od Tarčina do Konjica, fotografisan je jutros u Neumu.

Navodno se radi o službenom vozilu MUP-a FBiH koje je jutros fotografisano ispred porodične kuće federalnog ministra unutrašnjih poslova Aljoše Čampare u Neumu.

Portal Radiosarajevo.ba u posjedu je fotografije automobila koje je jutros bilo parkirano ispred Čamparine kuće u Neumu.

Vozilo u Neumu - undefined

Radiosarajevo.ba: Vozilo u Neumu

Podsjetimo, na pojedinim portalima objavljen je snimak ovog vozila na kojem se vidi kako u samo nekoliko minuta vožnje magistralnim putem M-17, ovaj automobil pretiče kolonu vozila i to preko pune linije, te vozi brzinom većom od dozvoljene. 

Prema nekim informacijama, navodno je i policija zaustavila ovaj Passat kod mjesta Bradina, nakon prijave drugih vozača, ali su ga nakon kratkog zadržava samo pustili da vozi dalje.

Kako su za Radiosarajevo.ba rekli iz MUP-a HNK nemaju evidentiran takav događaj.

"Nemamo evidentiran takav događaj ni neku prijavu", kazali su za Radiosarajevo.ba iz MUP-a HNK. 

Ono što zasad nije poznato je ko se nalazio za volanom, da li ministar lično ili službeni vozač FMUP-a.

Pokušali smo kontaktirati ministra Čamparu, no nije se javljao na naše pozive.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA