Sassja konačno opet pred domaćom publikom

Radiosarajevo.ba
Sassja konačno opet pred domaćom publikom
Nakon bogate prošlogodišnje koncertne sezone koja je uz Bosnu i Hercegovinu obuhvatila i Hrvatsku i Sloveniju, najpoznatija MC u regiji najavljuje koncerte u Sarajevu i Banja Luci.

Sassja će tako pred domaću publiku stati 16. marta u banjalučkom klubu Fabrique, dok će sarajevska raja u furioznom nastupu talentirane 28-godišnje glazbenice uživati 18. marta u studentskom klubu KUK.

"Konačno koncerti i u BIH! Imam drugare u oba grada i jedva čekam da se provedemo skupa, tako da su odlične večeri i teška jutra poslije neizbježni. Nema nikakvih gostiju na bini, iznenađenja i marketinških fazona - samo ćemo doći i napraviti lom u oba kluba. Vidimo se!", kaže uvijek iskrena Sassja.

Osim odlične atmosfere i energičnog nastupa, publika će na predstojećim koncertima Sassje čuti i pjesme s novog, još neobjavljenog studijskog materijala, prošlogodišnje hitove „Ništa“ i „Njemica“ s kojima je Sassja osvajala prvo mjesto MTV-jeve top liste „Domaćica“, kao i dobro poznate hitove s hvaljenog albuma prvijenca „Taktički praktično“.

Dođite na koncert i uvjerite se zašto je Sassja najpoznatiji izvozni proizvod iz Tuzle nakon soli!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije