Održana promocija knjige Dragana Bursaća "Žuta kabanica": Prisustvovao je i Željko Komšić

12
Radiosarajevo.ba
Održana promocija knjige Dragana Bursaća "Žuta kabanica": Prisustvovao je i Željko Komšić
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Dragan Bursać

Ugledni bosanskohercegovački novinar, kolumnista, publicista, Dragan Bursać, danas je održao promociju svoje knjige "Žuta kabanica", zbirku njegovih kolumni koju je objavila Izdavačka kuća "Rabic".

Promocija je održana u sarajevskom BKC-u, a njoj su prisustvali sarajevska novinarka Arijana Saračević-Helač, član Predsjedništva BiH Željko Komšić, zastupnik u Federalnom parlametnu Denis Gratz i drugi.

Bursać je ranije za portal Radiosarajevo.ba kazao da uobičava promocije knjiga počinjati u Sarajevu.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

"Ne samo što je to naš glavni grad, jer Sarajevo je, uz rodni Bosanski Petrovac, moj najdraži grad u BiH. To je grad prijatelja, dragih ljudi, poslovnih prijatelja, ljudi s kojima svakodnevno komuniciram, ali i grad moje vjerne publike. Očekujem posjećenu i dobru promociju, interakciju s ljudima. Sarajevo i ja smo zaista prijatelji", poručuje Bursać koji je i kolumnista portala Radiosarajevo.ba.

Kako je pisao ugledni novinar i saradnik portala Radiosarajevo.ba Faruk Vele, nova zbirka kolumni otvara bolna pitanja našeg društva.

"Čini se da prošlost u BiH nije samo to, ona nam se, paradoksalno, iznova i iznova ponavlja oličena u politikama koje bi da dovršavaju svoje mračne historijske projekte, nove granice, "povijesna prava", što i ostavlja posljedice u našoj stvarnosti", kazao je ranije Vele.

Knjiga Dragana Bursaća "Žuta kabanica" može se kupiti OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije