Održana promocija knjige Dragana Bursaća "Žuta kabanica": Prisustvovao je i Željko Komšić

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ralle

***

Panzer

***

Tiranija tupadžija

Gledaj gore što se javljaju glavni zrovači sa portala. Rade, trude se, ne miruju ali džabaaaa. Umanji, smanji, obezvrijedi, popljuj sve što ti ne odgovara, sa čim se ne slažeš, što ti smeta... širina jedna.

anfscd

***

Arigi

Lijepe riječi su ukras!

Motiv mu je prizeman, novac!

Bursać nije produkt bošnjačkog nacionalizma kao što su to, recimo, dva Komšića, Miro Lazović ili onaj bezlični i apsurdni Milan Dunović. Prije će biti da je dobar žurnalistički poduzetnik koji je vješto nanjušio većinu kojoj će populistički podilaziti

Gdje prestaje logika počinje njegova Bosna

površnim uvidom u sadržaj njegovih kolumni i Facebook statusa, a kolumne su mu uglavnom prošireni Facebook statusi, vidljivo je da se tu radi o klasičnom nacionalističkom diskursu, makar taj nacionalizam u ovom slučaju bio tuđi. Riječju, Bursać se protiv nacionalizma bori nacionalizmom.

Oooo vlaschineeee...

...vidim nakotilo vas se pofino...jel vam Bursac trn u 9yz1c1 hihihhih...mrs u krmetnjak namirit bracu i sestre...nemoj da im zafali sta hihhih

Hodza

Mogli su osunetit obojicu o istom trosku.

anfscd

чудан неки критеријум.. “оооо влашине…” може, а “вртни патуљак” не може..

Bruka od covjeka

***

/ Najnovije