Nextbike otvorio i sedmu stanicu u Sarajevu, pored BBI centra

Radiosarajevo.ba
Nextbike otvorio i sedmu stanicu u Sarajevu, pored BBI centra
/ Nextbike
Vožnja biciklom kroz Sarajevo nikada nije bila jednostavnija.

Sve više građana svakodnevno, za odlazak na posao ili u svrhu rekreacije, koristi servis za iznajmljivanje bicikala Nextbike, čiji je slogan: "Sjedi i vozi!".

Danas je stigla još jedna dobra vijest iz Nextbikea - otvoren je i sedmi punkt na kojem možete iznajmiti ili vratiti bicikl. Nalazi se pored centra BBI.

Tako će svi oni koji su automobil ili zagušljive tramvaje zamijenili ovim zdravijim oblikom  gradskog prijevoza, dvotočkaše moći koristiti od Neđarića do samog centra grada.  Podsjetimo, godišnja članarina za korištenje Nextbikea je 20 KM. 

Do otvaranja sedme stanice došlo je usljed velike potražnje za ovim servisom, te je Nexbike, u suradnji sa BBI centrom, izašao korisnicima u susret.

Još jedna novost iz Nextbike-a je promotivni video spot snimljen u Sarajevu koji će svim zainteresovanim građanima pružiti informacije o načinu korištenja ovog sistema kao i procesu registracije.

Pogledajte: 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije