Premijera predstave "Pa dobro" oduševila publiku: Komična duodrama za pamćenje

Radiosarajevo.ba
Premijera predstave "Pa dobro" oduševila publiku: Komična duodrama za pamćenje
Pred prepunom malom salom Jevrejske zajednice u Sarajevu sinoć je premijerno odigrana predstava "Pa dobro...", koja je oduševila publiku snažnom emocijom koju je poslala kroz poruke.

Tim koji je radio na kreiranju ove predstave sa zadovoljstvom je ispratio publiku, koja je sa zanosom pratila i ponavljala, kroz smijeh, replike iz predstave, te je ovo više nego uspješan početak jedne nove duodramske priče u Sarajevu.

"To je to, bh. pozorišna scena je dobila novu komediju, predstavu koja je urađena za publiku, a večerašnje reakcije dokaz su da je počela ulaziti u svijest i srca ljudi. Hvala divnim i izvrsnim glumicama Almi i Elmi, hvala gostima, prijateljima kao i medijima koji su nas sve ove dane podržavali i bili uz nas", rekao je po završetku predstave reditelj Ratko Orozović.

Nije izostala ni zahvalnica za sve one ljude koji su podržali ovaj projekat i koji su vrijedno radili na njegovoj realizaciji, te je njima posebne riječi uputila rediteljica Irena Orozović.

"Hvala Fondaciji za muzičke, scenske i likovne umjetnosti što je podržala ovaj projekat sa puno povjerenja u njegovu snagu i realizaciju i producentu 'La Benevolenciji', hvala našim sponzorima i prijateljima koji su učinili da scena predstave ''Pa dobro...''prati ljepotu naših izvrsnih glumica i ovoj priči da još veći značaj i snagu", istakla je Irena.

I zaista snaga kojom je ovaj mladi tim osvojio publiku garant je da ih u budućnosti čeka mnogo uspjeha, u što su uvjereni i članovi tima koji su, zadovoljno, po završetku predstave poručili:

"Preostala je samo još jedna želja: Dođite, pogledajete i živite sa nama "Pa dobro...", jer ova predstava je za vas".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije