Pogledajte najljepšu zimsku bajku u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Pogledajte najljepšu zimsku bajku u Sarajevu
U centru glavnoga grada Bosne i Hercegovine započela je divna zimska priča.

Riječ je o Sarajevo Winter Marketu koji posjetiocima nudi raznovrsne sadržaje sve do 15. januara 2017. godine.

Predstavnik Sarajevo Winter Marketa Edin Mešanović kazao je da je ove godine kompletan sadržaj koncipiran na "uvođenju mirisa i zvuka šetača iz Ferhadije" za koje se nada da će uživati i da će svako od njih pronaći nešto za sebe.   

 Sarajevo Winter Market zvanično je otvoren paljenjem najljepše jelke u gradu!

Osmijesi male raje pomogli su Djeda Mrazu da se lakše snađe na putu ka Sarajevu, a osim vozića, Djeda Mrazove kućice i skrivenih mjesta za fotografiranje, najmlađe će zabaviti i posebni sadržaj Kidsland radionica, kojima će moći besplatno prisustvovati narednih mjesec dana.

Sarajevo Winter Market nudi i raznolik sadržaj u posebno oslikanim kućicama, gdje po izuzetno povoljnim cijenama možete kupiti različite proizvode, od poklon paketića i igračaka 4U za najmlađe, sadržaja fan shopova FK Sarajevo, FK Željezničar i KK Bosna, do Nano design majica, Avon kozmetike, NeKi nakita, vunenih rukotvorina, meda i drugih pčelarskih proizvoda, mesa i suhomesnatih proizvoda Ovako, umjetnina Artidis, suvenira i ostalog.

Pogledajte video sa svečanog otvaranja ove divne zimske priče:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije