Otvoren Winter Market: Zasjala je najljepša sarajevska jelka

Radiosarajevo.ba
Otvoren Winter Market: Zasjala je najljepša sarajevska jelka
Svečano je počela divna zimska priča u centru glavnog grada BiH - Sarajevo Winter Marketa.

Od 17 sati na trgu Oslobođenja ispred Ekonomije počelo se "odmotavati klupko" koje vodi u najljepšu bajku ove zime. 

Raznovrsni sadržaji posjetiocima će biti dostupni sve do 15. januara 2017. godine.

Predstavnik Sarajevo Winter Marketa Edin Mešanović kazao je da je ove godine kompletan sadržaj koncipiran na "uvođenju mirisa i zvuka šetača iz Ferhadije" za koje se nada da će uživati i da će svako od njih pronaći nešto za sebe.  

Domaćin druženja Elvis J. Kurotović i izlagači, pobrinuli su se da uz hranu, piće i pjesmu doživite Sarajevo u vrijeme blagdana na jedan potpuno novi način. Sarajevo Winter Market zvanično je otvoren paljenjem najljepše jelke u gradu!

Osmijesi male raje su pomogli Djeda Mrazu da se lakše snađe na putu ka Sarajevu, a osim vozića, Djeda Mrazove kućice i skrivenih mjesta za fotografisanje, najmlađe će zabaviti i posebni sadržaj Kidsland radionica, kojima će moći besplatno prisustvovati narednih mjesec dana.

Sarajevo Winter Market nudi i raznolik sadržaj u posebno oslikanim kućicama, gdje po izuzetno povoljnim cijenama možete kupiti različite proizvode, od poklon paketića i igračaka 4U za najmlađe, sadržaja fan shopova FK Sarajevo, FK Željezničar i KK Bosna, do Nano design majica, Avon kozmetike, NeKi nakita, vunenih rukotvorina, meda i drugih pčelarskih proizvoda, mesa i suhomesnatih proizvoda Ovako, umjetnina Artidis, suvenira i ostalog.

Za dobru atmosferu u Laško Winter Pubu zadužen je DJ Dizzy D, a nešto kasnije nastupaju i članovi Mostar Sevdah Reuniona, Mišo, Čerkez i Sandi, koji garantiraju odličan provod do kasno u noć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije