Zabava kreće u četvrtak: Saznajte šta vas očekuje na Sarajevo Winter Marketu

Promotivni tekst
Zabava kreće u četvrtak: Saznajte šta vas očekuje na Sarajevo Winter Marketu
/ Foto: Sarajevo Winter Market
Najbolja zimska zabava u gradu uskoro počinje!

Za samo nekoliko dana vaša će znatiželja biti zadovoljena i moći ćete osjetiti iskrenu i toplu atmosferu blagdana koji su pred nama, za koje se ovogodišnji Sarajevo Winter Market radosno priprema u proteklim sedmicama.

Entuzijastični tim mladih odlučio je da gradu Sarajevu i njegovim stanovnicima pokaže kako su se Nova godina Božić i vratili sa novim i veselijim duhom, kreativnijim nego ikada do sada.

Već dobro poznata lokacija “šatora kod Ekonomije” će od četvrtka, 15. decembra pružiti posjetiocima cjenovno i konceptualno prilagođen sadržaj u kojem će moći uživati narednih 30 dana.

Pratite put i doći ćete do epicentra ovogodišnje zabave, Laško Winter Puba u kojem ćete svaku noć imati priliku da se družite i plešete uz zvukove za koje će biti zaslužni Ammara Mistrić, Amina Hamzić & Open Mind Group, Nobs, Blavors i mnogi drugi! Kako kažu, put do srca ide kroz stomak, pa ćemo mi put do vašeg započeti upravo tako – ukusnim kobasicama, koje fantastično idu uz okus piva; širokim asortimanom proizvoda koje za vas pravi pekara Mrvica, a koje možete kombinirati s kuhanim vinom ili rakijom; belgijskim vaflima kojima ćete zasladiti dan!

Ako ipak želite da se ugrijete uz šoljicu čaja, omogućili smo najbolje – posjetite kućicu Franz Sophie čajeva i odaberite neobične okuse, koji će vam pomoći da se izborite sa zimskim temperaturama.

Kada ste siti, sve je jednostavnije, a postat će još vise kada vidite da su tu i vaši omiljeni - za neke FK Sarajevo, za neke FK Željezničar, ali za sve zajedno KK Bosna.

Razmišljali smo i o vama, koji ste roditelji, ali i tome koji su najbolji i najkvalitetniji načini na koje vaša djeca mogu provesti vrijeme dok se vi šetate Marketom. Osim susreta s Djeda Mrazom i istraživanja njegovih specijalnih odaja, grudvanja i kreiranja do sada najvećeg Snješka Bijelića, vaši mališani će moći besplatno prisustvovati Kidsland radionici, te čak tri puta sedmično pohađati malu školu engleskog jezika ili biti dio kreativnih likovnih, muzičkih i kuharskih radionica, ali i onoga što u čemu i svi odrasli uživaju – slaganja LEGO kockica.

Možda se nećete uspjeti tek tako provući ni pored štanda igračaka 4U s izvrsno dekoriranim paketićima za najmlađe, te poklon paketima za sve.

Ova velika zimska zabava vrata otvara u četvrtak u 17 sati! Uz pomoć Elvisa J. Kurtovicha, predat ćemo Sarajevo Winter Market kao poklon vama na što veseliji način, razgibati se uz plesni ritam Red Bullovog kamiona, a nastaviti provod u Laško Winter Pubu uz zvukove Čerkeza, Miše i Sandija (članova Mostar Sevdah Reuniona)!

Završite 2016. uz novi duh praznične atmosfere i u sjajnom raspoloženju, ali jednako započnite i 2017. godinu – vidimo se na Sarajevo Winter Marketu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije