Onomatobleja Show kreće na mini turneju po bh. gradovima

Radiosarajevo.ba
Onomatobleja Show kreće na mini turneju po bh. gradovima
Promo / Onomatobleja

Onomatobleja Show kreće u postCoronsku mini turneju u gradovima Donji Vakuf, Sarajevo, Zenica. 

Mostarski trojac - Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić, okupljeni u Onomatobleju Show do sada su obišli više od trideset gradova, dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta a oduševljenje publike je motiv za stvaranje novih priča. 

Onomatobleja Show je satirična komedija na bini, koja će vas u isto vrijeme nasmijati i dati odgovor na velika i mala pitanja: kako prevazići stereotipe i kako se nositi sa njima?. Jedno je sigurno ova predstava budi najuspavanije emocije i mijenja pogled na ono što zovemo svakodnevnica. Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

„Nismo nastupali duže od tri mjeseca. Bilo je svega komičnog i satiričnog u našem društvu. Jedva čekamo to podijeliti sa publikom, naravno sa sigurne distance. Onomatobleja Show se bavi predrasudama, ali naći ćemo načina popričati sa publikom i o aktuelnoj problematici. Dolazak na predstavu bit će najgore uloženih sat vremena u vašem životu, ali dođite jer je ulaz besplatan“, poručuju na sebi svojstven način glavni likovi Onomatobleje.

Pozivamo vas da nam se pridružite na jednom od dole navedenih susreta: Donji Vakuf 25.06. Dom Kulture početak u 19:30, Sarajevo 26.06. CKM Jelićeva 20:00, Zenica HKD Napredak u 20:00.

Napominjemo, ulaz je besplatan a broj mjesta ograničen na sto. Molimo vas da poštujete propisane mjere stožera, nosite adekvatne zaštite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije