Ante Tomić: Po Milanoviću su Ukrajinci pobili svoje civile da bi optužili Ruse?!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fudbaler

Vidjeli sta je Alija radio svojima, pa ga kopriaju.

ljudi snimaju film

americki film kako bas svi leze na istom odstojanju pored puta zavezanih ruku nismo vidjeli da je neko upucan samo da lezi lezati moze svako namazati se blatom jedan lezi na sred puta skinutih gaca toj e tacno namjesteno

BBB

Milanović je Ruski hamal i to svatko zna. Rusi su mu finansirali predizbornu kampanju. Milanović bez Ruskih para nikad nebi bio predsjednik Hr. I sada on krvavo vraća svaku rublju koju je potrošio !

nasvasta

Europski *** civilizijacijski.

Pa

Pa i ja nakon pregledanih 100-ne vide kako se nacisti u Ukrajini ponasaju ne bih se iNenadio da prikazuju pored onih glumaca koji istju kad prodje kamera, i mrtve proruse koje su pobili, jer su sve prikazali nakon 4 dana od kad su rusi otisli, a prva tri dana nisu kao bidjeli mrtve po cesto. Mozete vi siriti propagandu ali se mogu naci i informacije kone ne prezentuje samo cia cnn koje vi morate pokazati.

'-'

Jooooj da hoće Zoki reći nam napokon, šta je starije, koka ili kokain?!

A,sta

A,sto bi ocekivao od ruskog izvodjaca radova na Balkanu milanovica kodnog naziva stskor.Ruska ambasada ga placa i snadbjeva kokainom.

Šonene

Kao što je Račak bio okidač za bombardovanje Srbije , Srebrenica za BiH , tako je i Bili za Ruse. Sve naštimovano., Ali može im se. Fašisti

Svi to znaju Zoki

ali se, kao i sa Alijom malo igraju, podjelit ce Ukrajinu i mirna Bosna

***

Taj milanovic definitivno ima *** laprda,ali primjecuje se da ga tv mediji sve manje pustaju u eter,jer nije on jadan kriv.

Mostar

Ovo sto se dogadja u Ukrajini pred nasim ocima je da sada najprljavija igranka koju sam vidio u svom zivotu. Ukrajina je oruzje u rukama Amerikanaca i pored Ukrajinaca i Rusa Europljani su najvece zrtve namjestene igranke. Amerika zaradjuje kao nikada do sada i vraca svoju staru izgubljenu snagu.

PROČITAN SI ŠABANE

Ovo sto se dogadja u Ukrajini pred nasim ocima je da sada najprljavija igranka koju sam vidio u svom zivotu. Ukrajina je oruzje u rukama Amerikanaca i pored Ukrajinaca i Rusa Europljani su najvece zrtve namjestene igranke. Amerika zaradjuje kao nikada do sada i vraca svoju staru izgubljenu snagu. ka Mostar AHAHA NISI TI MOSTARAC, TI SI IZGLEDA SRPSKI RADIKALAC, PA ONO UDARAŠ BOŠNJAKE SA DVIJE STRANE.

Kirk

Imate li dokaze da nisu?! Rusi pobjeđuju uvijek, zna to i Milanović.

Zoki

Eto ti sve znaš ko je Milanović neznas strane svjeta majmune jedan.

/ Najnovije