Pismo Zoranu Milanoviću: Zašto širite laži o Bosni i Hercegovini?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duznik

Milanovic je ruska krtica kodnog naziva štakor i dužan je vraćati dug jer su ga rusi hranili dok je bio van politike i financirali njegovu predizbornu kampanju,a uostalom sto može postat osoba kojoj je otac bio udbin ubojica.

Guest

Guest Mogli ste mu reci da se pogleda u ogledalo i da vidi sebe kako izgleda psihicki i fizicli i da mu je davno bilo vrijeme da posjeti psihijatra-klimaks muski i dermatologa - krastavo lice sa brazdama. Vidjece ako ima dobar vid na sta lici.

gost

Idiota treba ignorisati

On to nerazumije

.

Veži konja gdje ti Aga kaže

Slagao nije ali sda&Co. i ne razumiju što im je rekao!

Plavi

Šta hocete bosanci. Kad je bio šef SDP i kad se sastajao sa Komsicem, dizali ste ga u visine. A sad pljujete po njemu. Tipično za nekoga ko nema pojma šta hoce...nema pojma tko je on sam. U na kraju, nije ništa lagao, samo je to rekao vulgarno i kafanski.

Hercegovac u Bosni

Druže Denise de jedan dan nemoj napisat dopis,probaj nešto drugo,za promjenu!

Graz

Gospodo urednici ovog portala, Sramota je da objavljuje ovakve stavove i bljuvotine čitalaca koje samo više i više šire mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Ako ipak ne možete kontrolisati ovakva pisanja bolje je da ukinete opciju komentara jer je ovo dno ....

Bećir

Bećireviću ne seruckaj, sve što je rekao je istina, možete strancima lagati i izdavati se za nešto što niste. Mi koji smo tu cijeli život i preživjeli oba rata dobro znamo ko ste i šta ste i kakav vam je cilj.

/ Najnovije