Oprosti nam, Dragane Vikiću…

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Respekt do neba!

Dragane Vikicu , Hvala vam za sve sto ste uradili za nas gradjane grada Sarajeva ! Pjesma " Ponesi zastavu Dragane Vikiću " nam je davala posticaj za opstanak i za borbu protiv svih izdajnika.

Panzer

Lijepe riječi su ukras

Koel

Nastimali mu cetalji iz bia zajwdno sa petokolonasima i dezerterima iz nasih redova kao sto sude i svim generalima cane nam ARBiH gdjw su optunice pisane u Bg na ekavici a uz saglanoat dezertera i izdajnika i nasih redova koji su se domogli vlasti i stolica i opet prodaju drzavu kao i 92 kad su ragulili i ispijali kafe po minkenu dok se ginulo ovdje fuj bando doce i vama glave neko necete se vjecito sakrivati i dezertirati

Guest

Svaka ti čast Faruk Vele. Ti si se sjetio slavnog komandanta, velikog čovjeka i časnog borca. Želim i tebi i Vikiću puno sreće, zdravlja i svako dobro u životu. Živi i zdravi bili.

oprosti el komandante

Cilj je izjednačiti nas i agresora!

Mrs

Srbin si ali si ****o od coveka...pseto raspalo...nacicemo te u 23%...posto u 49% ne smeš ,a u Srbiji bas nisi bio skoro ;)

Anthony

Čestitke Vikiću za stamenost i dostojanstvo. No, šteta što kolege iz radiosarajeva nemaju petlju da svog urednika F. Veleta posjede na stolicu i srdačno mu objasne da se kani pera. Tip jednostavno nema dara i obični je lakrdijaš. Ponižava Vikića ovim patetičnim redovima, uz video spot. Nije ti, Vele, ovo spomenar. :)

Anthony

Vele, evo još jednom iz ljudski razloga sam pročitao ovu hrpu misli, i svašta si htio o sebi da kažeš - da si, recimo, i Zolu čitao. Možda ne djelo u cjelosti, jer nemaš maštu i volju za Žerminal. Ti si obični mali kamuflator. Uzmi ponekad neko djelo i pošteno ga pročitaj, pa ti se možda i definira stil pisanja. Sada pišeš na nivou osmaša. Nakon što nešto i pročitaš, otkrit ćeš koliko su neozbiljne tri tačke u naslovu ovog članka.

Guest

hoce četalji da izjednače zločince i one što su se branili

Milan

***

Sta ima

Nama da oprasta. Za nas je heroj. Oni protiv kojih se borio ti su ga i zatvarali.

/ Najnovije