Gradimir Gojer: Ovo jutro nije dobro

Radiosarajevo.ba
Gradimir Gojer: Ovo jutro nije dobro
Foto: SDP BiH / Gradimir Gojer

Ne mogu niti jednom komšiji, pa ni najbliskijim ukućanima reći jutros: dobro jutro.

Piše: Gradimir Gojer, antifašista i katolik, akademik ABE

Posebno se to ne bih usudio učiniti da sam u rodnom Mostaru. Jer jutro nije dobro, ni ovo niti sva koja mu slijede u dobu kada se SDP BiH stavio pod skute HDZ BiH.

3 jutarnje vježbe za bolji početak dana

3 jutarnje vježbe za bolji početak dana

Stravični akt prodaje crvenih, revolucionarnih ideala SDP klerofašističkom HDZ-u doživljava kulminaciju u projektu gradnje muzeja Hrvatskom vijeću obrane (!!!) na mjestu stratišta i mučilišta Bošnjaka, na Heliodromu u Rodoču.

Desiti će se to, kako sarajevski mediji navode, u mandatu Zukana Heleza, SDP-ovog ministra obrane! To bi bilo isto kao kada bi nacisti podigli sebi spomenik u sred najvećeg stratiša Židova u Aušvicu!!!

Gnusni je to akt protiv Bošnjaka i to u svetom mjesecu Ramazanu. Naravno da me ovo ne iznenađuje jer je "trojka" sad vlasništvo uništitelja Bosne i Hercegovine, Čovića i Dodika i njihovih međunarodnih mentora na čelu s Christianom Schmidtom, pronacističkim uhljupom koji provodi plan uništenja Bosne i Hercegovine.

Gradimir Gojer: Tako  je počelo

Gradimir Gojer: Tako je počelo

Ništa nije slučajno, kao što se HNK kazalište u izgradnji uzdiže na mjestu koje je grunt Islamske zajednice BiH, tako besramno nasljednici ustaša grade muzej svojoj neviđenoj neljudskosti.

Zanijemio sam jutros! Ali nisam odustao od ideje da ovome svemu što je namijenjeno u mojoj domaji mora presuditi jedini pravi sud - velika antifašistička pobuna građana BiH.

Probudite se građani BiH!

Krajnji je trenutak.

***

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Ja mislim" su isključivo lični stavovi autora tekstova i moguće da ne odražavaju stavove redakcije portala Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije