Čekajući pravdu za Dženana: Kako izgleda bajramsko jutro u kući porodice Memić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svi mi imamo svoje boli i porodice

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/667739/tragicno-ugasena-mladost-ovo-su-mladici-koji-su-sinoc-poginuli-kod-zenice

##

Memici su prodali dusu djavolu !

Gost

Bolesno i uranjanje u kult ličnosti.

MrziteljPDA

Smiješno Neši pa Siniši se smiješi!

Guest

Pa koga ovo interesuje, niste normalni..

Duduk

Eto takozvane patriote kako vas nije sramota(pošto je polovina kao živi u Sarajevu)vaš sugrađanin je ubijen vi tako pišete za tako mlad život. Kad za njega tako pišete a još vam komšija išao zajedno sa vama u školu itd a mogu misliti koliko vam je stalo do žrtava iz Srebrenice koji su pobijeni prije 26 godina.

Hmmm

Na stranu sve, ali mi nije jasno vazda govore da znaju ko je ubica a ne govore. Jsa se uvukli u politiku pa resetaju pobsvima ko im se ne svidza bez imalo srama da ne kazem i dokaza. Pecaju na sistem manipiliranja mase. Ili nek kazu ko je ubica. Ime i prezime(jer kazu da znaju) iki nek zasuze i poklope se. Dosadili su vise supljom pricom.

Duduk

Pa možda znaju ko je ubica al nemaju čvrste dokaze koje donosi osudu. Nije dovoljno znat nego dokazat

/ Najnovije