Aner Žuljević: Diktatura nedorasle vlasti u nefunkcionalnoj državi

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ohO

Ma fanatici

Džasmin

Ništa ovi koji daju taj zakon su prestali da puše pa žele da i ostali prestanu a i oni nepušači.Ja ne pušim da se zna ali ovdje nemožeš kod nas dati odmah ovaj zakon.A šta je sa fabrikama duhana znači smanjenje proizvodnje i otkaz radnicima.Nismo bi zapad pa da izvozimo cigare pa i može biti zabrana

Pušač

Kako Majstor jednom davno zapisa.... „Izgleda da će uskoro tolerancija da stogne do tog nivoa da će pametnima biti zabranjeno da razmišljaju, jer to ponižava osjećanja glupih“ ..

*

Kako Majstor jednom davno zapisa.... „Izgleda da će uskoro tolerancija da stogne do tog nivoa da će pametnima biti zabranjeno da razmišljaju, jer to ponižava osjećanja glupih“ .. ka Pušač *stigne

Mirko S. Kojotovski

Bravo Anere , potpuno se slažem . Osim što su uništili sve fabrike duhana, sada hoće da unište i male privrednike .Sutra će nekom pasti na pamet a evo se već i javljaju da nam ne trebaju hidro i termo elektrane koji su najveći izvori prihoda u BIH i izvoznici.

Partije su paraziti na koži naroda

Gospodine Anere Žuljeviću ti si dio te diktature koju kritikuješ i da ne živiš kao parazit na grbači naroda od baljezganja kao moljac u špeku, morao bi tražiti drugi posao. I čemu je smisao da jedan političar kritikuje. Jesili izabran da kritikuješ. Ako si nesposoban podnesi ostavku. Tvoja parazitska partija i posotoji da kritukuje "diktaturu" od koje živi Tih četiri i po marke od kutije duhana idu upravo parazitima poput tebe i tvojih istomišljenika koji je stvorila "diktature" da bi neometano mogli da pljačkaju narod!

ilegalac

SDP pod lobijem duhanske industrije. Nikakva je ovo ljevica, obični karijeristi. RSA, morate prestati objavljivati ovakve polupismene, političke nezrele gluposti.

JAH

ko hoće dobro narodu i sebi, mora odmah podržati ovaj zakon! neće se niko nigdje ugroziti, može samo bolje biti, jedino kome će se naštetiti je duhanska industrija, a to je dobra stvar

/ Najnovije