Afan Abazović: Dobar je Zelenski, ima sve. A šta je Bosna imala?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ndJKlkćčkć

E kakve li još bajke priča Afan turistima?! Čuj komandosi sa belim opasačima?! Mlado ture ne zna nije služilo vojsku a poetski je nadaren ;)

Elenorin

Tipicno samozavaravanje, ili mozda samo visit primjerak indoktrinacije. Abazovic je bio deriste, koji je slusao price susjeda o hrabrim i postenim vojnicima koji se samo brane I ne kradu. Nista Ovnak, nista Mehurici i ona sela i selendre kao primjeri licemjerja, Abazovicu.

User09093218544

Vegeta

vidi mu

Osuđujemo govor mržnje. Molimo da pišite komentare kao obrazovani ljudi.

Celo

Osuđujemo govor mržnje. Molimo da pišite komentare kao obrazovani ljudi.

*

Osuđujemo govor mržnje. Molimo da pišite komentare kao obrazovani ljudi.

Mostar

IMALA JE HVO KOJI JU JE SPASIO!!!

otomanijak

E kakve li još bajke priča Afan turistima?! Čuj komandosi sa belim opasačima?! Mlado ture ne zna nije služilo vojsku a poetski je nadaren ;) ka ndJKlkćčkć kume ovi su zivi eno ih u vojkovicima, pitaj ih za batine :D Poljubac saljem

Azra

Samo malogradjanstina moze usporedjivati situacije. Rat je rat, nije bitno gdje, kako, kome izasto. Zrtva je zrtva ma kakva pozadina bila. Ne kontam koji je cilj ove objave, sta je vrli pisac zelio reci

Car

Treba izdvojiti srbske I bosanske I hrvatske extremistse od normalnog naroda I dati I'm bojno polje pa neka se rokaju do zadnjeg ovi sto psuju jedni na drugs I stvaraju mrznju njih prve u prve redove neka zivie posteni građani

bjlkjlčkjč

Treba izdvojiti srbske I bosanske I hrvatske extremistse od normalnog naroda I dati I'm bojno polje pa neka se rokaju do zadnjeg ovi sto psuju jedni na drugs I stvaraju mrznju njih prve u prve redove neka zivie posteni građani ka Car Care pa izdvojeni su?!

5

Kome, cemu je potrebno ovo svakodnevno povlacenje paralela? Ovi naki internet ratnici i njihovi statusi po instagramu itd?

Dado

Bravo! Vrijedja se nasa inteligencija sa ovim usporedbama sa Ukrainom. Najbolje je Dragan Miokovic rekao. Niko kao mi! Ukrainci sa cetnicima na okolnim brdima i rokaju po Vjecnici. Mi je renobirali i njihovu zastavu stavimo.

Savojski

Imala je Hrvatsku da je spasi slinavi turčiću

/ Najnovije