Veliko interesovanje za koncert Parnog valjka u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Veliko interesovanje za koncert Parnog valjka u Sarajevu
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Parni valjak

Sudeći po interesovanju koje vlada za koncert legendarnog Parnog valjka, dvorana Zetra će biti premala za sve one koji će 20.3. željeti biti na rock spektaklu.

Očigledno da je publika željna kvalitetnih događaja jer su karte za tribine su gotovo rasprodane. Preostale karte su za zone: parter po cijeni od 20 maraka, fan pit 30 maraka i vip backstage po cijeni od 50 maraka i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema kupikartu.ba.

Neda se odselila, a nedjelju proklinjemo samo u pjesmi

Sarajevska Zetra dočekat će publiku sa vrhunskom produkcijom, na bini će se naći 14 muzičara. Pored standardne postave benda tu su i brass sekcija, čelo, pedal steel gitara. Tokom ove turneje svi koncerti su uglavnom sold out.

Pjevač benda Aki Rahimovski rekao je da Parni valjak i Sarajevo imaju posebnu vezu koja traje decenijama.

"Šta reći osim da smo uzbuđeni i da jedva čekamo koncert", rekao je Rahimovski na konferenciji za predstavnike medijskih kuća održanoj u sarajevskom hotelu Courtyard by Marriott.

Organizatori Stars and more poručuju da je produkcija odlično zamišljena i odrađena, te da spremno dočekuju koncert u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije