Parni valjak najavio koncert u Zetri!

Sponzorisani tekst
Parni valjak najavio koncert u Zetri!
Foto: YouTube / Parni valjak

Popularni rokeri, Parni valjak će 20. marta prirediti koncertni spektakl u sarajevskoj dvorani Zetra. Bend je danas putem videosnimka, iz studija u Zagrebu pozdravio sarajevsku publiku i pozvao ih na ovaj događaj.

Podsjetimo, njihova priča je počela 11. novembra 1975. godine kada je bend zvanično osnovan. Parni valjak je tokom 44 godine bio i ostao jedan od najvećih, najuticajnijih i najpopularnijih bendova na ovim prostorima. Od osnivanja u Zagrebu do danas, bend je odsvirao bezbroj koncerata, koji ostaju upamćeni po odličnoj atmosferi i povezanosti s publikom, vrhunskoj izvedbi, koju uvijek prati produkcija svjetskog kvaliteta.

Ulaznice za koncert 44 Runde Parnog valjka u Sarajevu 20. marta u prodaji na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, platou Skenderija, blagajni BKC-a i uličnoj prodaji Ferhadija. Cijene ulaznica su 20 maraka za parter i tribine, dok su za VIP balkon i fan pit ulaznice po cijeni od 30 maraka.

Organizator koncerta je agencija Stars nad more

Portal Radiosarajevo.ba je jedan od medijskih pokrovitelja koncerta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije