Povratak omiljenog plavog ježa: 'Sonikov film 2' od 31. marta u kinima u BiH

0
Promotivni tekst
Povratak omiljenog plavog ježa: 'Sonikov film 2' od 31. marta u kinima u BiH
Foto: Promo / 'Sonikov film 2' u kinima od 31. marta

Omiljeni plavi jež na svijetu vraća se u avanturi sljedećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Igranu, akcionu avanturu i komediju inspirisanu svjetski poznatom i popularnom SEGA igricom u kinima širom Bosne i Hercegovine publika ima priliku premijerno gledati od četvrtka, 31. marta 2022. godine.

Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd prije nego što padne u pogrešne ruke.

Paramount Pictures nije gubio dosta vremena kako bi na platna vratio hitrog plavog ježa, a u nastavku će publika imati priliku vidjeti poznata lica iz Sonikovog kruga prijatelja i negativaca. Naravno, tu je opet Jim Carrey, a glumačka postava proširena je i za par novih, odnosno njihovih glasova. Režiser prvog filma Jeff Fowler, također ponavlja učešće u stvaranju filma. Ekipu na okupu gledate od 31. marta 2022. godine.

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

Trailer filma: bit.ly/3iBrpH7

Režija: Jeff Fowler
Režija sinhronizacije: Milan Antonić
Uloge: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey, Idris Elba i Jim Carrey
Glasovi sinhronizacija: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj
Scenario: Pat Casey & Josh Miller i John Whittington
Producenti: Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara, Hitoshi Okuno
Zasnovano na SEGA video igrici

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije