"Fast & Furious" u bh. kinima od 1. augusta

Radiosarajevo.ba
"Fast & Furious" u bh. kinima od 1. augusta
Oficijelni vizual / "Fast & Furious" u bh. kinima od 1. augusta

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza Paklene ulice (Fast & Furious) sada predstavlja potpuno novi projekt u kojem Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Deckarda Shawa u filmu Paklene ulice – Hobbs & Shaw, a koji je na programu u kinima širom BiH od 1. augusta.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw morat će da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film Hobbs & Shaw eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu Fast & Furious, rasprostirući se širom planete, od Los Angelesa do Londona i od toksičnih predjela Chernobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe. 

Režija: David Leitch
Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Žanr: Akcija i Triler
Studio: Universal Pictures
Distribucija u BiH: Una Film

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije