3. jula / U Cinema Cityju pretpremijera akcione avanture Spider-Man: Daleko od kuće

26. 06. 2019. u 09:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 16

Od 3. jula na repertoar Cinema Cityja stiže pretpremijera akcione avanture Spider-Man: Daleko od kuće, a kino ulaznice za pretpremijernu projekciju su već u pretprodaji na blagajnama Cinema Cityja.

Ovog ljeta na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka - Spider-Man - u svom novom samostalnom filmu naziva Spider-Man: Daleko od kuće koji se radnjom direktno nastavlja na hit Osvetnici: Završnica i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea.

Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu će se tačno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kino najavi. 

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu, a ove godine ona je zahvatila cijelu Evropu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko zabavnih sedmica. Ali, njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika a Spider-Man se mora pomiriti s gubicima i preuzeti odgovornost. Pred njim leži teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal, koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu:
www.cinemacity.ba.

NEMA KOMENTARA