Znakovi koji mogu da se zaljube u septembru

Radiosarajevo.ba
Znakovi koji mogu da se zaljube u septembru
Foto: Pixabay.com / Ilustracija / Horoskop

Sve u svoje (ne)vrijeme zar ne? Zvuči pomalo smiješno, ali tako je, barem kada su u pitanju periodi za ljubav, ali i za sve ostalo.

Položaj Venere, planete ljubavi u Lavu u septembru će itekako probuditi davno usnula osećanja.

To znači da ljubav kuca na vrata Lavovima, Strijelčevima i Ovnovima, prenosi Direktno.

Lav

Vi ćete baš procvijetati u ovom periodu, ne samo na emotivnom planu, nego na svim ostalim poljima. Pod utjecajem planeta bit ćete pravi magnet za osobe suprutnog pola. Vi ste znak koji ima najviše šanse da se zaljubi tokom septembra. Ne samo što ćete biti izuzetno privlačni za sve ljude, nego ćete konačno biti otvoreni za ljubav! Uživajte u uzbudljivom mjesecu u kojem su vam zvijezde naklonjene.

Ovan 

Planeta ljubavi u petom polju donosi vam novu romansu i strast. Ukoliko ste slobodni, ovo nagovještava novo poznanstvo na mjestu javnog tipa. Ukoliko niste, jedna osoba će uspjeti da probudi strast u vama. Bit ćete veoma zaljubljivi! Prijat će vam septembar u kojem će biti više prilike za provod i susrete na mjestima javnog tipa.

Strijelac

Taman kada ste mislili da je ljubav udaljena kilometrima od vas, dogodit će vam se susret sa osobom koja ili nije iz vašeg grada ili dolazi sa puta. Bit će to zanimljivo poznanstvo na prvi pogled. Vi ste željni avanture, a neko će vam dati upravo ono što ste priželjkivali. Ukoliko ste u stalnoj vezi, putovanje sa osobom do koje vam je stalo bit će pravo rješenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije