Ljubav i horoskop do kraja augusta: Neko će se ludo zabavljati, a neko...

Radiosarajevo.ba
Ljubav i horoskop do kraja augusta: Neko će se ludo zabavljati, a neko...
Foto: Pixabay / Ilustracija

Ekipa s portala Ehoroskop.net objavila je ljubavni horoskop do kraja augusta.

I dok će pojedini i dalje čekati, nekoliko znakova trebalo bi se pripremiti na vreo kraj ljeta.

Zabavite se:

OVAN
16.8.-31.8.2020.
Čak i ako ste sami, mogli biste se odlično zabaviti. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti sretniji.

BIK
16.8.-31.8.2020.
Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspjeti izraziti svoje osjećaje, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

BLIZANCI
16.8.-31.8.2020.
Izazov društvenosti i zabavljanja bit će prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubovanje s partnerom. Trebat će vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi kaos kad pokušate izraziti ono što osjećate.

RAK
16.8.-31.8.2020.
Vaši kontakti oživljavaju. Na tulumima na kojim ćete se zateći bit će svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprječava da budete ono što jeste.

LAV
16.8.-31.8.2020.
Potreba za dijeljenjem svega što vas snađe bit će jaka, ali će partner biti rezerviran prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu bit će originalni u udvaranjima.

DJEVICA
16.8.-31.8.2020.
Ono čega trenutačno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspijevati nadomjestiti svojom maštom. Ako izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

VAGA
16.8.-31.8.2020.
Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

ŠKORPION
16.8.-31.8.2020.
Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.

STRIJELAC
16.8.-31.8.2020.
Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite je poboljšati čim prije, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.

JARAC
16.8.-31.8.2020.
Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatit će postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

VODOLIJA
16.8.-31.8.2020.
Povlačit ćete se u sebe i skrivati svoje osjećaje, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe. Stoga se dotjerajte i krenite van.

RIBE
16.8.-31.8.2020.
Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerojatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi netko s posla i pozove vas van u svojstvu privatnog lica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije