Žena pokazala metodu kojom se spašavaju brakovi: 'Moj nikada nije bio bolji'

1
Radiosarajevo.ba
Žena pokazala metodu kojom se spašavaju brakovi: 'Moj nikada nije bio bolji'
Foto: Collage / Erica pokazala skandinavsku metodu spavanja

Amerikanka Erica Stolman Dowdy i njen suprug počeli su spavati s dva odvojena pokrivača u istom krevetu. Ona vjeruje da im je stil spavanja, koji se naziva skandinavska metoda spavanja, ne samo pomogao da bolje spavaju, već je i spriječio svađe oko krađe pokrivača.

"Konačno sam prešla na skandinavsku metodu spavanja i moj brak nikad nije bio bolji", otkrila je Erica koja je skandinavsku metodu spavanja sa suprugom isprobala kad su bili u Danskoj.

"Suprug i ja volimo Kopenhagen, bili smo tu puno puta i tu smo svaki put spavali s dva jorgana na krevetu. I tako dobro spavamo, niko se ne svađa oko pokrivača i nikome nije prevruće ili prehladno. To je apsolutno nevjerojatno", ispričala je Erica.

Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

Nakon što se vratila kući s njihovog posljednjeg putovanja, Erica je odlučila spavaćoj sobi dati "preuređenje nadahnuto Kopenhagenom".

"Nema gornje ukrasne plahte. Ona je apsolutno beskorisna, pa ću je se riješiti. A najuzbudljiviji dio? Suprug i ja imat ćemo skandinavsku metodu spavanja, to je apsolutno najudobniji način spavanja. To apsolutno mijenja stvari nabolje, a moglo bi spasiti mnoge brakove", ispričala je.

Neobične želje: Žive u predbračnoj čistoći i treniraju za prvu bračnu noć

Neobične želje: Žive u predbračnoj čistoći i treniraju za prvu bračnu noć

Ericin video pogledan je više od 3.8 miliona puta, a mnogi su rekli da jedva čekaju isprobati stil spavanja koji "mijenja život".

"Apsolutno moram to isprobati, to je genijalno", "Odmah ću to isprobati", samo su neki od komentara. Mnogi od njenih pratitelja otkrili su da godinama spavaju s odvojenim pokrivačima.

To ima mnoge prednosti, uključujući smanjenje poremećaja spavanja i dopuštanje svakoj osobi da regulira vlastitu temperaturu po noći. Metoda je dobila ime nakon što je postala popularna u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj, piše 7news.

@ericastolmandowdy

Whoopi talking about me on The View was NOT on my 2023 bingo card 🫠☁️👋🏼 SO- whose trying the Scandinavian sleep method?? #scandinaviansleepmethod #danishdesign #danishinterior #danishinteriordesign #greenscreen #greenscreenvideo

♬ original sound - Erica Stolman Dowdy

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije