Neobične želje: Žive u predbračnoj čistoći i treniraju za prvu bračnu noć

1
Radisarajevo.ba
Neobične želje: Žive u predbračnoj čistoći i treniraju za prvu bračnu noć
Foto: Instagram / Zaljubljeni par

Jonathan Louis (24) je u celibatu, zaručen i svakodnevno vježba za medeni mjesec, tako da supruzi može priuštiti najbolju noć u životu nakon njihovog vjenčanja. 

Jonathan je pobožan i apstinira već tri godine. Nikada nije bio intiman sa zaručnicom Nayom Ford (23) koju je upoznao u julu 2022., a zaprosio ju je u maju ove godine.

Otkako se zaručio, svakodnevno ide u teretanu, koristi suplemente za koje smatra da pomažu u spavaćoj sobi i povećavaju libido. Neki od sastojaka istih uključuju morsku mahovinu, korijen mace i ashwagandhu.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Također izvodi vježbe s kukovima i čučnjeve kako bi pogodio sve prave skupine mišića kako bi bio siguran da će biti dobar prve bračne noći. Jonathan također prakticira kardio vježbe kako ne bi ostao bez daha. Iako još nisu odredili datum, namjeravaju se vjenčati 2025. nakon čega će uslijediti medeni mjesec u jugoistočnoj Aziji ili Grčkoj.

Jonathan želi da njegova prva intimna noć s influensericom Nayom bude izvanredna.

"Kao vjernici, vjerujemo da je tijelo hram i da u braku muž i žena daju jedno drugom svoja tijela. Zato joj želim dati sve od sebe i pobrinuti se da joj se sviđa ono što vidi. Vjerujem da će prvi put biti pravo iskustvo, sa svim uzbuđenjem planiranja vjenčanja i braka. Naša prva noć bit će trešnja na vrhu", rekao je.

Naya je također posvećena tjelovježbi.

"I ja se pripremam u teretani, a Jonathan mi pomaže. Za mene su to pripreme za dan vjenčanja koliko i pripreme za medeni mjesec, moram izgledati dobro u svojoj haljini. Ali svakako se veselim i našem prvom zajedničkom vremenu, ovo čekanje nije zabavno", ističe Naya.

Iako su Jonathan i Naya već imali odnose u prošlosti, odlučili su sa svojim pričekati do vjenčanja. Rekli su da nije bilo lako i da nije prošlo bez trenutaka iskušenja.

"Ako idemo u kasni noćni izlazak, odlučimo se naći negdje u sredini kako ne bismo došli u iskušenje. Pomaže i iskren razgovor, kao i priznanje da smo napaljeni, koje može pomoći u oslobađanju od napetosti", priznaje Jonathan kojemu je cilj biti u najboljoj formi, ali to ne radi samo za spavaću sobu.

Želi biti najbolja osoba za suprugu, fizički, mentalno i emocionalno. Najviše ga veseli beskonačno provoditi vrijeme s Nayom.

"Bez fizičke intimnosti to može biti izazovno. Jedva čekam da se probudimo i odemo spavati jedno s drugim", ističe.

Jonathanova tipična rutina uključuje iskorake kako bi se povećao raspon pokreta za postizanje dubine u različitim položajima. Također koristi vježbe koje mu pomažu povećati izdržljivost ruku. Radi na vježbama koje aktiviraju dno zdjelice kako bi se spriječila preuranjena ejakulacija, a kako bi podržao erektilnu snagu i trajanje perinealnih mišića, Jonathan također prakticira Kegelove vježbe, piše The Sun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije