Vatrena jesen: Crvena se super slaže sa zelenom, bojom senfa

0
Radiosarajevo.ba
Vatrena jesen: Crvena se super slaže sa zelenom, bojom senfa
Foto: Pexels / Moda u crvenoj boji

Kad je o modi riječ, neke boje jednostavno nemaju rok trajanja, a ove jeseni crvena se definitivno vratila na tron.

Dominira na svjetskim modnim revijama, a vrhunski dizajneri poput Valentina, Hermèsa i Balmaina prigrlili su vatrenu nijansu i ponosno pokazali nove kolekcije.

Čak se i Anna Wintour, glavna urednica Voguea, na Pariškoj sedmici mode pojavila u crvenom kaputu. Crvene ne nedostaje kad je u pitanju i ulična moda. High street brendovi prigrlili su sve nijanse crvene, od koraljne pa do boje vina. Osim na haljinama, majicama i kaputima, obožavamo je i na modnim dodacima.

Kolinda Grabar Kitarović ima svoj biznis: Pročitajte koliko je novca zaradila prošle godine

Kolinda Grabar Kitarović ima svoj biznis: Pročitajte koliko je novca zaradila prošle godine

Crvene cipele podići će svaku kombinaciju, a dok još nismo zakoračili u čizme, nosimo elegantne cipele na blok petu. Za top kombinaciju tu su i crvene torbice. Biramo one manjih dimenzija, jer je crvena sama po sebi dovoljno efektna. Što se tiče kaputa, jakna i sakoa, zaboravite samo na bež i crne tonove.

Crvena je strastvena i osjećat ćete se poput dive.

Kod kombinovanja s drugim bojama ne trebate se slijepo držati bež i crnih nijansi. Odvažite se na kombinacije s plavom i bojom senfa, a zelena i crvena u paru su pun pogodak, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije