Torbe koje podižu svaki jesenji stajling: Ove modne dodatke bi trebali svi imati u ormaru

0
Radiosarajevo.ba
Torbe koje podižu svaki jesenji stajling: Ove modne dodatke bi trebali svi imati u ormaru
Foto: Pexels / Ilustracija

Postoje mnoge žene koje postavljaju trendove, ali rijetke su one koje gotovo nikad nisu razočarale modnim dodacima.

Nose torbe koje bi mnoge žene voljele imati u ormaru, a u više navrata su pokazale kako ih uključiti i u svakodnevnu garderobu. Kvalitetna i 'neobična' torba može podići svaku modnu kombinaciju.

Ipak, najčešće je riječ o torbama koje cijenom nisu prihvatljive pa si ih rijetki mogu priuštiti. 

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Glumica Jennifer Lawrence (33) svudje nosi svoju Loewe Puzzle torbu, koja, ovisno o veličini, košta između 1120 (2.190,50 KM) do 1700 (3.324,86 KM) eura. Nabavila je čim je izašla, a kombinira je na sve.

I kad ide u teretanu i kad ide na piće s prijateljima. Torba je jednostavna za nošenje, a dovoljno je velika da u nju stane i laptop.

Manekenka Emily Ratajkowski (32) ne odvaja se od svoje Dior saddle torbe. Nosi je preko ramena, ali češće navečer jer je praktična i u nju stane sve što je potrebno za izlazak. 

Cijena je oko 4200 eura (8.214,36 KM), a u ormaru je ima i modni stilist Marko Grubnić.

Hailey Bieber (26) vjerna je svojoj Bottega Veneta torbi, koja je narančaste boje i izrađena od glatke kože. Ima ih zapravo u više boja i oblika, a savršeno odgovaraju raznim kombinacijama. 

Glumica i manekenka Rosie Huntington-Whiteley (36) često nosi torbu marke Valentino. Od platna je i poprilično izdržljiva, a u nju stane mnogo stvari. Crno-bijela je i košta oko 2200 eura (4.302,76 KM). S njom nećete pogriješiti odaberete li je za odlazak u ured ili na neko putovanje, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije